LEBUINUS BUFFET 2017 – Deventer op stelten

Datum: zaterdag 8 juli

Openingstijd buffet: 17.00-20.00 uur

 

-Buffet op Stelten-

Dit zeer exclusieve en gevarieerde buffet, wordt bereid met eerlijke producten, waarbij zoveel

mogelijk grondstoffen uit de streek Salland, maar ook internationale topproducten worden gebruikt.

U dineert in de prachtige ambiance van de grote Lebuinus kerk

(ingang hoek, kleine poot/grote kerkhof)

 

Gerechten warm:

Romige tomaten soep (veg)

Bereid op de big egg:

Roast braten (varkensvlees) geserveerd met, groene peperroom saus.

 

Rundvlees met Deventer koek saus.

Krieltjes in de schil met oregano.(veg)

Groente en tahoe in rode curry (veg)

Hoender-dij met gebakken ananas en romige kerrie saus.

Gratin van aubergine, courgette, paprika en bos paddenstoelen. (veg)

Gehakt balletjes met ketjap saus

Saté met satésaus

Gerechten Koud:

Frisse rauwkost salade met verse groenten en rozijnen (veg)

Portugese tonijn salade

Ei salade met lente ui en bieslook (veg)

Tomaat, mozzarella en balsamico  (veg)

Griekse salade met fetta.

Zoete meloen (veg)

Rauwe ham uit de streek

Gerookte zalm met dille

Vers fruit bokaal (veg)

Plateau met diverse kaas en droge worst soorten

Wrap van krab, gegrilde paprika en roomkaas

Olijven en zontomaatjes (veg)

Amuse brie, honing, walnoot

Amuse Beenham en roomkaas met bieslook

Oerbrood en stokbrood met Kruidenboter

Ter afsluiting kunt u een schepijsje naar keuze afhalen bij de uitgang

 

Prijs per persoon € 25,00

Kinderen t/m 12 jaar á € 15,00 hoeft u niet vooraf te reserveren, deze kunt u bij binnenkomst melden en contant afrekenen bij de kassa!

Helaas, u kunt niet meer online reserveren!
Maar u kunt zich vanmiddag tot 17.00 uur bij ons in de Lebuineskerk nog aanmelden.